Busch Beáta

tréner, szervezetfejlesztő, coach

A Human Telex Consulting senior tanácsadója. Közel 20 éve tréner, tanácsadó, coach. (Előtte 5 évig dolgozott HR területen, előtte a felsőoktatásban oktatott). Kedvenc területei: vezetés-fejlesztés (a vezetői tehetség programoktól a felsővezetői csoportokig), tréner- és facilitátorképző programok, karriermenedzsment,  szervezetfejlesztés.

Szeret speciális igényekre speciális programokat tervezni, létrehozni. Szeret együtt dolgozni egy cég belső szakembereivel annak érdekében, hogy a külső és belső tudásokat ötvözve közösen képzési-fejlesztési programokat tervezzenek, tartsanak.


Hódi Attila

tréner, szervezetfejlesztő

A Human Telex Consulting senior tanácsadója, a Semmelweis Egyetem meghívott szervezetfejlesztési szemináriumvezetője. 22 éve dolgozik trénerként, szervezetfejlesztőként. Képzési vezetőként saját csapatában, tanácsadóként nyitott trénerképzéseken és dedikált céges oktatói kurzusokban kapcsolódik a nevéhez közel 80 tréner fejlesztése. Lényeges számára, hogy olyan képzésekben, tréningekben vegyen részt, ahol a cél megvalósítása melett a résztvevők és a tréner is jól érzi magát.


Wieland Veronika

tréner, coach, szervezetfejlesztő, IAF Certified™ Professional Facilitator

Wieland és Wieland Kft. ügyvezetője, az egyedülálló Qualified Facilitator® program kifejlesztője. Közel két évtizede támogat csoportokat különböző megközelítésekkel a fejlődésben, szemléletváltásban, saját megoldásaik megtalálásban, felelős döntések meghozatalában, az együttműködés fejlesztésében. Hisz a csoport bölcsességében, a bizalomban és a személyes felelősségvállalásban.